فایل با عناوین پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی,روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی,تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی,شیمیایی قند مایع گلوکزی,قند مایع گلوکزی

برای انتقال به سایت اصلی منشر کننده فایل پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی بر روی دانلود و دریافت فایل کلیک کنید.

 پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی 1203868

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت-روش-های-تولید-آنزیمی-و-شیمیایی-قند-مایع-گلوکزیپاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی
نوع فایل power point

قابل ویرایش 10 اسلاید



قسمتی از اسلایدها:

هیدرولیز نشاسته با اسید

نشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :

ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .

هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است .

:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .

فهرست مطالب و اسلایدها:

هیدرولیز نشاسته بااسید

معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز

روش های تولید قند مایع گلوکزی :

1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم

2.سیستم مداوم هیدرولیز

3.هیدرولیز اسید – آنزیم

4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم

دانلود فایل
 

دسترسی رایگان پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

لینک پرسرعت فایل پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پروژه رایگان پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پایان نامه  پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

مقاله در مورد پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پروپوزال با عنوان پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت رایگان درباره  پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی